Voor wie alles wil leren over visagie, nagelstyling en het kappersvak, biedt Kappersacademie Hair Point de ideale opleiding: de Allround kappersopleiding met de specialisatie Beauty Artist. De basis van deze opleiding ligt in het kappersvak. Dankzij de specialisatie volg je als aanvulling op het kappersvak een gevarieerd programma waarmee je diverse carrièremogelijkheden hebt in de toekomst.

Visagie, nagelstyling en het kappersvak in één opleiding in Den Haag

Tijdens de opleiding Allround kapper met de specialisatie Beauty Artist bieden wij jou de mogelijkheid om in drie jaar tijd je diploma tot allround kapper te behalen, aangevuld met extra vak gerelateerde diploma’s en certificaten:

  • Erkend diploma Allround Kapper;
  • Diploma Allround Visagie;
  • Diploma Allround Nagelstyling;
  • Certificaat Hairextensions;
  • Certificaat Ondernemersvaardigheden.

Dankzij de brede opzet van deze particuliere opleiding, kun je na het behalen van je diploma aan onze academie in Den Haag niet alleen terecht als kapper, maar ook op het gebied van visagie en nagelstyling. Hierbij laten we je tijdens je opleiding kennismaken met de show- en modewereld. Dit doen we door je mee te nemen naar projecten door het hele land waar jij backstage, op het podium of in de zaal erbij kunt zijn.

 

Maak kennis met onze visagie, nagelstyling en kappersopleiding in Den Haag

Bij Kappersacademie Hair Point in Den Haag leer je alles over het kappersvak, visagie en nagelstyling in slechts één opleiding. Ben jij geïnteresseerd in deze allround achtergrond als Beauty Artist, of wil je het vak visagie in de avonduren leren naast je reguliere baan? Kom dan eens langs bij onze academie om te zien of deze opleiding en school wat voor jou is. Maak hiervoor een afspraak door even te bellen naar 070 – 346 57 08. Wij verwelkomen je graag op onze academie.