Home

Hair Point Kappersgroothandel is sinds 1989 één van de meest toonaangevende leverancier van professionele haar,- visagie- en nagelproducten in de Haagse regio.

Wij leveren professionele haarverzorgingsproducten, kapperschemie, drooggoed, apparatuur en inrichting. Naast alle bekende merken voeren wij tevens onze eigen huismerken Djena haar- en nagelverzorgingsproducten en Superli haarverzorgingsproducten. Kijk voor een overzicht op onze assortimentpagina.

Het grootste deel van onze producten is permanent op voorraad en direct verkrijgbaar in onze groothandel. Vanzelfsprekend bezorgen wij uw benodigdheden tevens op bestelling.

  • Samantha van Duijvenbode

    2007 - 2009 | Leerling Kapper / Allround Kapper specialisatie Hairdresser for all

    ‘Als oud-leerling van Hair Point kijk ik nog altijd terug op een prettige, leuke en leerzame periode. Op deze school voelde ik me echt thuis. Lieve, gezellige klasgenoten en goede behulpzame docenten. Ook de kleine klassen vond ik heel fijn. Hierdoor was er genoeg tijd en aandacht voor iedere leerling. Ook de theorielessen vond ik prettig. Duidelijke uitleg waardoor ik thuis minder aandacht hieraan moest besteden. Kortom, als je een goede kappersopleiding zoekt is Kappersacademie Hair Point een echte aanrader!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *