Home

Al 25 jaar verzorgt Kappersacademie Hair Point opleidingen en workshops in de uiterlijke verzorging. Wij zijn specialisten op het gebied van haar, visagie en nagelstyling. Overdag leiden wij leerlingen op tot volwaardige kappers/ kapsters en beauty artiesten en in de avonduren zijn de volwassenen van harte welkom voor het volgen van een workshop op het gebied van haar, visagie en nagels. Wij zijn er dan ook trots op dat onze dagopleidingen erkend zijn door het Ministerie van OCW.

Ook staan wij hoog aangeschreven als het gaat om alle behandelingen die u bij ons in de salon kunt laten uitvoeren tegen zeer aantrekkelijke prijzen! Al uw wensen worden uitgevoerd door onze aankomende talenten onder toeziend oog van onze ervaren docenten.

Kappersacademie Hair Point beschikt over een tweetal opleidingsgebouwen. Op beide locaties kunt u zich laten behandelen. Als u het leuk vindt om in een gezellige, professionele omgeving in de kapperspiegel te kijken, kunt u bellen om een afspraak te maken.

Kappersacademie Hair Point
Volendamlaan 1272
2547 CZ Den Haag
070 – 325 04 26
Kappersacademie Hair Point
Laan van Wateringse Veld 704
2548 CN Den Haag
070 – 359 86 00
  • Bonita van der Kaaij

    2013 - 2016 | Leerling Kapper / Allround Kapper specialisatie Beauty Artist

    ‘Ik heb de opleiding Beauty Artist gedaan bij Hair Point en ik heb het erg naar mijn zin gehad die drie jaren. Ik begon als iemand die totaal geen verstand had van het vak tot stylist in een salon die dan weer adviezen aan klanten en collega’s geeft. En nu ook met make-up in de zaak! Wat vooral fijn is aan de opleiding is dat je het totaalpakketje hebt van haar, nagels en make-up. En dat je dan met de verschillende leuke projecten erachter komt waar jouw passie ligt. Omdat het een particuliere opleiding is en de klassen kleiner zijn, is het veel persoonlijker dan een normale MBO opleiding. Dat is fijn omdat als je ergens vastloopt er altijd wel een docent is die je verder kan helpen. Van alle opleidingen die ik gedaan heb kan ik met alle eerlijkheid zeggen dat ik dit de leukste vond en dat ik de gezellige tijden met mijn medeklasgenoten en docenten wel mis! Een echte aanrader dus!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *