Leer alles over uiterlijke verzorging met de opleiding tot Allround kapper, gecombineerd met de specialisatie Beauty Artist, te volgen aan Kappersacademie Hair Point. Als basis van deze opleiding ligt het kappersvak, maar tijdens de specialisatie Beauty Artist leer je ook van alles op het gebied van visagie en nagelstyling. Zo volg je een gevarieerd lesprogramma en ben je na je opleiding breed inzetbaar op het gebied van uiterlijke verzorging.

Ruime achtergrond in uiterlijke verzorging met de allround opleiding tot kapper

De specialisatie Beauty Artist, onderdeel van de opleiding tot Allround kapper, is de ideale opleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in een carrière op het gebied van uiterlijke verzorging. Tijdens deze opleiding volg je drie dagen per week lessen. Tijdens deze lessen wordt afwisselend gewerkt aan theorie, op koppen en op modellen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je het vak van kapper, visagist en nagelstyliste goed in de vingers krijgt.

Praktijkervaring als belangrijk deel van de opleiding

Een belangrijk deel van de opleiding op het gebied van uiterlijke verzorging is de praktijkervaring. Daarom lopen leerlingen aan onze academie twee dagen per week stage of werken ze aan projecten. Zo doe je alvast een hoop ervaring op, zodat je na je opleiding meteen aan de slag kunt met een baan in de uiterlijke verzorging.

Vragen over onze opleidingen?

Ben jij benieuwd naar de opleiding tot Allround kapper bij kappersacademie Hair Point in Den Haag? Kom dan eens langs om alvast de sfeer van onze academie te proeven. Maak hiervoor wel eerst een afspraak door even te bellen naar 070 – 346 57 08. Ook voor vragen kun je ons altijd bellen. Wij vertellen je met plezier meer over onze opleidingen en onze particuliere academie.