JAIMY VOORHAM

JAIMY VOORHAM

‘Voordat ik besloten had om naar Hair Point te gaan, ben ik eerst langs een aantal andere scholen geweest die ook de kappersopleiding aanbieden om te kijken wat mij het meeste aansprak en waar ik mij het meeste thuis zou voelen. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Hair Point, omdat het een professionele uitstraling heeft in mijn ogen. Ook voelde ik mij direct welkom tijdens het eerste gesprek. Ik heb zelf gekozen voor de opleiding “Beauty Artist” omdat je hiermee je diploma uitbreidt met het zetten van kunstnagels en visagie! Dit is handig voor jezelf maar ook om uiteindelijk aan je klanten aan te bieden… hebben ze een feestje kunnen ze voor zowel het haar als de make-up bij jou terecht.

Als ik nu terug kijk op de periode dat ik op Hair Point zat kan ik wel zeggen dat ik het onwijs naar mijn zin heb gehad! We leerden vanaf dag 1 al veel technieken, eerst werd een onderdeel stap voor stap behandeld vervolgens werd er getraind op tijd en als je de technieken echt goed onder de knie had mocht je dit dus ook uitoefenen op een “echte” klant… dit was toch best spannend want je pop ( waar je alles op traint ) praat niet terug!

Als laatste wil ik nog even zeggen dat de docenten allemaal even vriendelijk zijn en het beste met je voor hebben. Ik heb veel geleerd op deze opleiding en ga nog elke dag als haarstyliste naar mijn werk!’