Kappersacademie Hair Point, te vinden in Den Haag, is een particuliere onderwijsinstelling waar je een kappersopleiding kunt volgen tot Allround kapper. Het brengt zo zijn voordelen met zich mee om te kiezen voor particulier bij het volgen van een kappersopleiding. Zo zijn wij, in tegenstelling tot reguliere onderwijsinstellingen, erg kleinschalig. Je krijgt les in kleine klassen, waardoor je veel persoonlijke aandacht kan verwachten. Hierdoor kun jij jouw talenten maximaal ontwikkelen en heb je een grote kans om aan het eind van je opleiding te slagen en een erkend diploma binnen te halen.

Een particuliere kappersopleiding is de beste voorbereiding op het kappersvak

Afgestudeerden van de Allround kappersopleiding aan Kappersacademie Hair Point in Den Haag zijn vaak graag gezien bij kapsalons. Dit komt omdat je na het volgen van een particuliere kappersopleiding aan onze academie erg breed inzetbaar bent op verschillende plekken in de salon. Hierdoor kun jij zelf kiezen welke baan en welk salon het beste bij jouw wensen en ambities past. Veel afwisseling, werken met plezier en goede vooruitzichten op de toekomst, dat is wat je kunt verwachten wanneer je ervoor kiest om de kappersopleiding particulier te gaan volgen.

Maak kennis met onze particuliere kappersopleiding

Ben jij geknipt voor het kappersvak? Haal dan het beste in jezelf naar boven door de particuliere kappersopleiding te gaan volgen bij Kappersacademie Hair Point. Wij helpen je om jouw ambities voor het kappersvak waar te maken. Je bent van harte welkom om eens bij ons langs te komen om te zien of de academie je bevalt. Maak hiervoor wel even een afspraak door te bellen naar 070 – 346 57 08. Heb je nog vragen over onze academie of het particulier volgen van een kappersopleiding? Ook dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen.