Met de kappersopleiding voor volwassenen, te volgen aan Kappersacademie Hair Point in Den Haag, wordt u voorbereid om binnen de kortste keren als professionele kapster aan de slag te gaan in een salon. Wij leren u het vak op een eenvoudige en leuke manier aan. Dit gebeurt voornamelijk door middel van praktijklessen, zonder uitgebreid in te gaan op de theorie. De opleiding tot kapster voor volwassenen volgt u in de avond en duurt 40 weken.

Maak kennis met het kappersvak door de kappersopleiding voor volwassenen

Met de opleiding tot kapster voor volwassenen bij Hair Point kunt u binnen 40 weken al aan de slag in een professionele kapsalon. U hoeft hiervoor geen eerdere ervaring binnen het kappersvak te hebben. Tijdens deze opleiding maakt u kennis met de meest voorkomende kappersbehandelingen. Deze worden eerst uitgebreid uitgelegd en gaat u vervolgens zelf oefenen op een oefenkop en op zelf meegebrachte modellen. Tijdens de kappersopleiding voor volwassenen leert u onder andere de volgende behandelingen uit te voeren:

  • Diverse knip- & föhntechnieken;
  • Haarverzorging;
  • Kleurtheorie & verf opzetten;
  • Permanenten;
  • Watergolven & omvormen met een krultang.

Bevalt de opleiding voor volwassenen en het vak van kapster u? Dan kunt u bij ons ook een vervolgopleiding volgen. Ook dit is een cursus van 40 avonden waar verder in wordt gegaan op geavanceerde technieken zoals snijden, het bewerken van lang haar en speciale verftechnieken.

Meer informatie over de avondopleiding

Bent u geïnteresseerd in de kappersopleiding voor volwassenen bij Kappersacademie Hair Point? Dan kunt u hiervoor eenvoudig inschrijven via het online inschrijfformulier op onze website. Wilt u graag wat meer informatie alvorens u in te schrijven voor deze opleiding? Neem dan even contact met ons op via het volgende nummer: 070 – 346 57 08. Met plezier vertellen wij u meer over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.