Met de kappersopleiding MBO niveau 3 bij Kappersacademie Hair Point in Den Haag word je afhankelijk van je keuzerichting in 2 of 3 jaar opgeleid tot allround kapper en behaal je uiteindelijk een erkend diploma. Afgestudeerden van onze MBO opleiding tot kapper zijn erg populair bij kapsalons. Dit komt omdat je na het volgen van een opleiding bij Kappersacademie Hair Point beschikt over een veelzijdige ervaring in het kappersvak en dus in te zetten bent op verschillende plaatsen in een salon. Zo kun jij zelf kiezen voor een baan die het beste bij jou past.

Particuliere kappersopleiding op MBO niveau 3

Kappersacademie Hair Point is een particuliere onderwijsinstelling. Hierdoor kunnen we onze school kleinschalig houden wat zo zijn voordelen heeft voor jou als leerling. Doordat wij met kleine klassen werken, krijg je bij ons veel persoonlijke aandacht. Op deze manier kun je het kappersvak zo goed mogelijk leren, waardoor je een grote kans hebt om te slagen aan het eind van de opleiding. Hierbij kunnen wij je onderwijs op maat bieden. Dit wil zeggen dat je, tot op zekere hoogte, zelf kunt kiezen wat je graag wilt leren.

Kies jij de 2 of 3 jaar durende MBO niveau 3 kappersopleiding?

Bij Kappersacademie Hair Point bieden we twee verschillende opleidingen aan waarin wij je voorbereiden om als kapper aan de slag te gaan. Bij beide opleidingen staat het kappersvak centraal en ontvangt de student aan het einde van de 2 of 3 jaar durende opleiding het erkende diploma Kapper / Allround Kapper op MBO niveau 3. Het verschil tussen beide opleidingen zit in de duur van de opleiding en de aangeboden keuzedelen. Zo kun je kiezen voor de specialisatie Hairdresser for all, de tweejarige opleiding, waarin je alles leert over black & mixed hair en het vak van barbier. Ook kun je kiezen voor de specialisatie Beauty Artist, de driejarige opleiding, waarin je naast het kappersvak meer leert over visagie, nagelstyling en ondernemersvaardigheden. Met deze keuzemodules onderscheid je jezelf pas écht als kapper!

Kennismaken met jouw nieuwe school

Wil jij graag de kappersopleiding op MBO niveau 3 gaan volgen, waarin we je in 2 of 3 jaar klaarstomen om professioneel aan de slag te gaan als kapper? Dan ben je van harte welkom om eens langs te komen bij Kappersacademie Hair Point in Den Haag om te zien of de school en de studie je wat lijken. Maak hiervoor wel even een afspraak, dan krijg je van ons een rondleiding en de nodige informatie. Dit doe je door ons te bellen via 070 – 346 57 08. Nog vragen? Ook dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen!