Bij Kappersacademie Hair Point, gevestigd in Den Haag, kun je een kappersopleiding volgen op MBO niveau 3 volgens het BOL traject. Tijdens de Hairdresser for all opleiding word je in twee jaar tijd klaargestoomd om aan de slag te gaan als allround kapper of kapster in een kapsalon. Doordat wij een particuliere onderwijsinstelling zijn kun je bij ons rekenen op onderwijs op maat en persoonlijke aandacht. Zo halen wij het beste in je naar boven zodat jij een topkapper wordt.

Combinatie tussen theorie en praktijk met de kappersopleiding BOL

Wanneer je de BOL kappersopleiding volgt aan onze particuliere kappersacademie ga je vier dagen per week naar school. De lessen die je hier volgt bestaan voor een groot deel (90%) uit praktijkonderwijs zodat je het kappersvak goed in de vingers krijgt. De overige 10% van de lessen bestaat uit theorieonderwijs. Eén dag per week loop je tegen een vergoeding stage bij een salon in de buurt. Zo doe je tijdens de BOL kappersopleiding alvast wat salonervaring op, waardoor je na de opleiding meteen aan de slag kunt als volleerd kapper of kapster.

Kom de sfeer proeven

Droom jij ervan om het kappersvak te gaan beoefenen? Dan is de BOL kappersopleiding Hairdresser for all aan Kappersacademie Hair Point echt iets voor jou! Je bent van harte welkom om eens langs te komen bij onze academie zodat je de sfeer alvast kunt proeven. Hiervoor bezoek je onze open dag of maak je een afspraak door te bellen naar 070 – 346 57 08. Heb je nog vragen over de BOL kappersopleiding bij Kappersacademie Hair Point? Ook dan kun je ons natuurlijk altijd even bellen.