Naast de traditionele BOL en BBL opleiding waarbij de leerling 5 dagen of maar 1 dag naar school gaat, heeft Hair Point bij de specialisatie Beauty Artist gekozen voor een tussenweg om leerlingen op te leiden tot kapper. Met deze deeltijd kappersopleiding gaat de leerling 3 dagen in de week naar school, werkt de leerling 1 dag in een stagesalon en wordt er 1 dag aan projecten besteed. De lessen zijn voornamelijk praktisch van insteek. De theorie wordt hoofdzakelijk verwerkt tijdens de praktijklessen. Slechts een klein gedeelte van de theorie wordt klassikaal gegeven. Op deze manier word je met een opleiding die veel weg heeft van een BBL opleiding in korte tijd en met intensieve begeleiding vanuit de school klaargestoomd voor het kappersvak.

Leer de kneepjes van het vak met een BOL opleiding die veel weg heeft van een BBL kappersopleiding

Tijdens de deeltijd kappersopleiding bij Kappersacademie Hair Point word je een allround professional in het kappersvak. Wij bieden jou de mogelijkheid om in drie jaar het erkende diploma allround kapper te behalen aangevuld met extra vak gerelateerde diploma’s en certificaten. Het kappersvak staat centraal, maar door de toevoeging van onderdelen als visagie, nagelstyling, hairextensions en ondernemersvaardigheden volg je een gevarieerd lesprogramma. We laten je kennis maken met de show- & modewereld door je mee te nemen naar projecten en opdrachten door het hele land. Backstage, op het podium of in de zaal, jij kunt er bij zijn!

Meer informatie over onze opleidingen

Heb je interesse in het volgen van de allround BOL opleiding Beauty Artist die veel weg heeft van een BBL kappersopleiding bij Kappersacademie Hair Point? Dan ben je van harte welkom om, eventueel samen met je ouders, de academie te komen bezichtigen om te zien of het je wat lijkt om bij ons je deeltijd kappersopleiding te volgen. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met onze onderwijscoördinator via 070 – 346 57 08. Ben je al helemaal overtuigt van je keuze? Dan is het ook mogelijk om je via onze website eenvoudig in te schrijven voor de deeltijd kappersopleiding.