Met een kapperscursus bij Kappersacademie Hair Point, gevestigd in Den Haag en makkelijk te bereiken vanuit de regio Rotterdam, kunt u in een korte periode veel leren over het kappersvak. Elke cursus die u bij ons kunt volgen is verspreid over meerdere avonden welke bestaan uit een combinatie tussen theorie en praktijk. Aan het eind van elke kapperscursus aan onze academie in Den Haag nabij Rotterdam zal de docent beoordelen of u als cursist het gewenste niveau heeft bereikt. Is dit het geval? Dan ontvangt u een schooldiploma voor voltooiing van de cursus.

Leer de kneepjes van het vak met een kapperscursus in Den Haag regio Rotterdam

Bij Kappersacademie Hair Point bieden we naast volledige kappersopleidingen ook kortere cursussen/workshops aan waarin we u het kappersvak bijbrengen. U kunt kiezen voor cursussen gericht op verschillende onderdelen behorende tot het vak van kapper:

Door het volgen van een kapperscursus bij onze academie in Den Haag en makkelijk te bereiken vanuit de regio Rotterdam kunt u zich richten op het leren van een onderdeel naar keuze zonder dat u een volledige opleiding hoeft te volgen. Zo kunt u zich direct specialiseren in het door u gewenste onderdeel van het kappersvak.

Interesse in het volgen van een cursus?

Neem gerust eens een kijkje op onze website om te zien welke cursussen u precies bij ons kunt volgen. Heeft u een bepaalde cursus gevonden die u graag zou willen volgen? Dan kunt u zich eenvoudig inschrijven via het online inschrijfformulier. Voor meer informatie over onze cursussen of wanneer u nog vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen 070 – 346 57 08. Met plezier beantwoorden wij al uw vragen.