Kappersacademie Rijswijk

Met een opleiding tot kapper aan Kappersacademie Hair Point, dé kappersacademie in Den Haag en ook makkelijk te bereiken vanuit Rijswijk haal je werkelijk het beste uit jezelf. Zie jij het wel zitten, een carrière als kapper of kapster? Wil je de mooiste haarcreaties leren maken? Dan is de beroepsopleiding tot kapper aan kappersacademie Hair Point echt iets voor jou.

Leer de kneepjes van het vak op onze particuliere kappersacademie in Den Haag nabij Rijswijk

Bij Kappersacademie Hair Point leiden wij je in twee of drie jaar tijd op tot allround kapper. Afgestudeerden aan onze academie zijn erg gewild bij kapsalons in Den Haag en in de regio van Rijswijk. Dat komt door de allround achtergrond in het kappersvak die je opdoet op onze opleiding, aangevuld met verregaande kennis en vaardigheden op het gebied naar jouw keuze. Doordat Kappersacademie Hair Point een particuliere onderwijsinstelling is, profiteer je bij ons van verschillende voordelen:

  • Onderwijs op maat;
  • Kleine klassen;
  • Persoonlijke aandacht;
  • Korte lijnen;
  • Duidelijkheid;
  • Hoge slagingskans.

Zie jij het wel zitten om een opleiding tot kapper of kapster te gaan volgen aan Kappersacademie Hair Point in Den Haag? Bezoek dan eens één van onze open dagen. Heb je de open dag gemist? Dan mag je alsnog altijd langskomen op onze academie om eens een kijkje te komen nemen. Maak hiervoor wel een afspraak door te bellen naar 070 – 346 57 08. Ook voor het stellen van al je vragen kun je ons natuurlijk altijd even bellen. Wij leren jou graag alles over het kappersvak op onze kappersacademie in Den Haag in de buurt van Rijswijk!