Het verhaal van Vincent

Vincent Vischjager

VINCENT VISCHJAGER

1999 – 2002 | Leerling Kapper / Allround
Kapper specialisatie Hairdresser for all

Ik startte mijn opleiding bij Hair Point op aanraden van destijds een goede vriend. Hij was altijd vol lof over deze academie. Ik hielp hem al langere tijd in mijn vrije tijd in zijn kapsalon. In 1999 begon ik met de avondopleiding en kreeg ik les van Coby en Etiënne. Leraren waar ik heel veel van geleerd heb zoals opsteken en föhnen. Mooie tijd gehad op de locatie Loosduinsekade wat nu volledig de groothandel is. Daarna les gehad van Anita op de Hoogkarspelstraat. Wederom veel geleerd qua knippen en verven. Maar ook hoe het er daadwerkelijk in een kapsalon aan toe gaat. Dit waren mooie jaren en gezellig tijden. Ook met medeleerlingen onder elkaar hebben we enorm veel lol gehad, maar tegelijkertijd leerde we ook om efficiënt en gedisciplineerd te werken. De passie voor het vak werd op een prettige manier overgedragen aan de leerlingen.

Toen ik mijn diploma haalde in 2002 werd ik direct in vaste dienst aangenomen bij mijn stageplek en heb daar ruim 10 jaar gewerkt. In die tijd werd mij ook een baan aangeboden door de school als leraar in de avondopleiding op de locatie Volendamlaan. Wat ik met heel veel plezier ruim 14 jaar heb gedaan. Het was heerlijk om je kennis over te dragen aan nieuw talent. Later werd ik gevraagd om jurylid te worden van Hair Point on stage. Een unieke show waar leerlingen hun talent kunnen laten zien op een groot podium. Ik geniet hier nog ieder jaar van. Zo laat Hair Point hun leerlingen stralen. Ook heb ik later nog de opleiding visagie gedaan bij docent Marcel op de locatie Wateringse Veld. Enorme leuke en leerzame lessen.

Na nog 10 fijne jaren bij een andere baas te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om eindelijk op mijn 40e een eigen zaak te openen. Hier heeft Hair Point ook enorm bij geholpen door de juiste adviezen en geweldige referenties. En natuurlijk kon ik bij de groothandel van Hair Point terecht voor mijn inventaris. Ik kijk met enorm veel plezier terug op mijn schooltijd en de kennis die ik daar heb opgedaan. Ook als docent ‘Allround Hair Performer’ bleef ik up-to-date. Nu mijn droom te verwezenlijken is werkelijk geweldig en hoop dat er met mij nog veel volgen.

Groetjes Vinnie

Vinnie’s styling