Herenkapper opleidingen

Een gespecialiseerde herenkapper word je met een opleiding bij Kappersacademie Hair Point. Wij zijn een particuliere onderwijsinstelling gericht op het kappersvak. Voor volwassenen bestaat de mogelijkheid zich te specialiseren in het herenvak middels korte workshops in de avonduren. Voor jongeren bieden wij een erkende MBO-opleiding aan welke door uitbreiding van het keuzedeel barbier een specialisatie tot herenkapper geeft. Deze opleiding met barbier-specialisatie duurt twee jaar en bestaat voornamelijk uit praktijkonderwijs. Tijdens de 4 dagen per week dat je naar school gaat leren wij je de fijne kneepjes van het vak. Eén dag per week loop je tegen een vergoeding stage bij een erkende kapsalon waar je je geleerde vaardigheden meteen in de praktijk kunt brengen.

Specialisatie tot herenkapper mogelijk bij opleiding aan Kappersacademie Hair Point

Het is voor mannen steeds populairder om een gespecialiseerde barbier te bezoeken in plaats van een reguliere kapsalon. Dat is ook niet gek, want deze speciale kapperszaken zijn gespecialiseerd in het behandelen van mannen. En dat is zeker te zien aan het resultaat. Door jezelf tijdens de kappersopleiding te specialiseren in het kappen van heren, kun jij jezelf binnenkort ook een ware barbier noemen!

Meer informatie over de kappersopleiding met specialisatie heren?

Wil jij graag een kappersopleiding volgen waarbij je jezelf vooral richt op het behandelen van heren? Dan is de opleiding tot kapper, aangevuld met de keuzedeel barbier gegarandeerd iets voor jou! Via onze website schrijf je jezelf eenvoudig in voor deze opleiding. Ook ben je altijd van harte welkom om eens een bezoekje te brengen aan onze particuliere academie om te zien of het wel iets voor je is. Maak hiervoor wel even een afspraak door te bellen 070 – 346 57 08. Wil je graag meer informatie over de herenkapper opleiding? Ook dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.