Hairstylist opleiding

Word een professionele hairstylist door het volgen van een opleiding bij Kappersacademie Hair Point in Den Haag! Wil jij graag alles leren over het kappersvak? Dan is onze kappersopleiding écht iets voor jou. Bij ons leer je namelijk alles wat nodig is om het vak van kapper met succes uit te voeren. Aan het eind van deze opleiding behaal je een diploma, waarna je vervolgens breed inzetbaar bent. Hierdoor zijn afgestudeerden van onze opleiding erg populair bij vele kapsalons.

Een succesvolle hairstylist word je met de opleiding van Kappersacademie Hair Point

Heeft u het in zich om een topkapper of -kapster te worden? Dan is de kappersopleiding, te volgen in de avond, bij Kappersacademie Hair Point zeker iets voor u. De volledige avondopleidingen van Hair Point zijn gebaseerd op de erkende dagopleidingen, waardoor u gegarandeerd een opleiding op hoog niveau krijgt aangeboden. De opleiding tot kapper/kapster bij onze avondschool bevat twee verschillende niveaus:

De opleiding tot kapster, genaamd Level 1 Hair Performer die u kunt volgen bij onze avondschool, leert u het kappersvak op een leuke en eenvoudige manier zonder al te uitgebreide theorie. In deze opleiding staan de basisprincipes van het vak centraal. Deze avond kappersopleiding is dan ook bedoeld voor eenieder die nog geen ervaring heeft in het kappersvak. Wilt u na deze avondopleiding tot kapper nog meer leren over het kappersvak, dan kunt u bij onze kappersschool verder met de opleiding Level 2 Allround Hair Performer.

Vervolg op de kappersopleiding, te volgen in de avond

Heeft u de opleiding Level 1 Hair Performer met succes voltooid? Dan is het mogelijk om uzelf verder te specialiseren middels de Level 2 Allround Hair Performer opleiding. Hierbij wordt dieper ingegaan op speciale technieken, waaronder snijden, het bewerken van lang haar en verschillende verftechnieken. Tijdens de opleiding tot hairstylist leren wij je op deze manier het beste in de klant naar boven te halen.

Meer informatie over onze opleidingen

Wil jij graag een opleiding volgen tot hairstylist bij Kappersacademie Hair Point, dé particuliere kappersschool? Schrijf je dan meteen in via het online inschrijfformulier! Voor meer informatie of om een keer kennis te komen maken op onze academie kun je bellen naar 070 – 346 57 08. Wij heten je van harte welkom bij Kappersacademie Hair Point.