Erkende kappersopleiding

Bij Kappersacademie Hair Point volg je een erkende kappersopleiding, waarbij je de keuze hebt voor lessen overdag maar je ook kunt kiezen de opleiding in de avond te volgen. Tijdens deze opleiding stomen wij je klaar om het kappersvak te gaan beoefenen in de breedste zin van het woord. Dit zorgt ervoor dat afgestudeerden van onze opleiding populair zijn onder salons: je bent namelijk in te zetten op meerdere plaatsen in de salon. Dit geeft jou, als potentieel afgestudeerde van onze erkende opleiding tot kapper, de mogelijkheid om te kiezen voor een baan die precies past bij jouw wensen.

Erkende kappersopleiding tot allround kapper met een specialisatie naar keuze

Wanneer je besluit om de opleiding tot kapper, welke landelijk erkend is, te gaan volgen aan Kappersacademie Hair Point, stomen wij je klaar om allround aan de slag te gaan als professionele kapper. Hierbij bevat de opleiding echter ook ruimte om meer te leren over een specialisatie naar keuze met de verplichte keuzedelen. Zo kun je kiezen uit onder andere de volgende keuzedelen:

  • Hairdresser for all;
  • Beauty Artist.

    De kappersopleiding volgen in de avond

    Wil je graag de opleiding tot kapper gaan volgen naast je baan, dan biedt Kappersacademie Hair Point je de mogelijkheid om deze in de avond te volgen. Deze avondopleiding bestaat uit twee delen, elk bestaande uit 40 weken. Tijdens het eerste deel leer je de basisprincipes van het kappersvak, waar tijdens het tweede deel van de opleiding verder op in wordt gegaan. Doordat deze opleiding voornamelijk gericht is op de praktijk is deze avondopleiding zeer geschikt voor volwassenen en kun je al binnen de kortste keren aan de slag als professionele kapper of kapster.

    Ben jij geknipt voor het kappersvak?

    Heb jij het in je om een topkapper te worden? Dan is de fulltime erkende kappersopleiding bij Kappersacademie Hair Point, zeker iets voor jou! Ook voor volwassenen bieden wij de mogelijkheid om naast een reguliere baan de kappersopleiding in de avonduren te volgen. Je bent dan ook van harte welkom om eens langs te komen en alvast een kijkje te nemen op jouw toekomstige school. Maak hiervoor wel even een afspraak door te bellen naar 070 – 346 57 08. Ook wanneer je nog wat vragen hebt voor ons kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.