Beautyopleiding Rotterdam

Word een veelzijdige beauty artiest dankzij een opleiding aan Kappersacademie Hair Point, te vinden in Den Haag en makkelijk te bereiken vanuit het Westland en de regio Rotterdam. Wil je altijd al werken in een professionele kapsalon of beautysalon? Of droom je misschien van een carrière als kapper of visagist in de show- & modewereld? Dan is de Allround opleiding tot kapper met de specialisatie Beauty Artist, die je kunt volgen aan Kappersacademie Hair Point in Den Haag en makkelijk te bereiken vanuit het Westland en de regio Rotterdam, echt iets voor jou!

Allround kapper en beauty opleiding in Den Haag en makkelijk te bereiken vanuit het Westland en de regio Rotterdam

Met de opleiding Allround Kapper, aangevuld met de specialisatie Beauty Artist, stomen wij je klaar voor een succesvolle carrière in de uiterlijke verzorging. Doordat deze opleiding erg gevarieerd is, krijg je een brede achtergrond op het gebied van beauty en haarverzorging. Dit is dan ook de reden dat afgestudeerden van deze opleiding erg in trek zijn bij salons. Je bent overal inzetbaar en kunt hierdoor altijd kiezen voor een baan die het beste bij jou past.

Maak kennis met onze academie

Zie jij het wel zitten om een beauty opleiding te gaan volgen aan Kappersacademie Hair Point, dé particuliere academie in Den Haag en makkelijk te bereiken vanuit het Westland en de regio Rotterdam? Kom dan eens een kijkje nemen op onze academie om te zien of het wat voor je is. Maak hiervoor wel even een afspraak door te bellen naar 070 – 346 57 08. Heb je misschien nog vragen over de allround kappersopleiding of over onze academie? Ook dan kun je ons natuurlijk altijd bellen.