Avondopleiding kapper Rotterdam

Bent u op zoek naar een avondopleiding waarin u wordt klaargestoomd voor het kappersvak? Dan bent u bij Kappersacademie aan het juiste adres! Bij onze avondschool kunt u namelijk een opleiding volgen waarin we u klaarstomen om het vak van kapper of kapster te gaan beoefenen. Door onze centrale ligging zijn wij niet alleen voor de regio Den Haag, maar ook vanuit het Westland en de regio Rotterdam goed bereikbaar.

 

Avondopleiding in Den Haag voor het vak van kapper, goed te bereiken vanuit Rotterdam

Heeft u het in zich om een topkapper of -kapster te worden en u komt uit de regio Den Haag, Westland of regio Rotterdam? Dan is de kappersopleiding, te volgen in de avond, bij Kappersacademie Hair Point zeker iets voor u. De volledige avondopleidingen van Hair Point zijn gebaseerd op de erkende dagopleidingen, waardoor u gegarandeerd een opleiding op hoog niveau krijgt aangeboden. De opleiding tot kapper/kapster bij onze avondschool bevat twee verschillende niveaus:

De opleiding tot kapster, genaamd Level 1 Hair Performer die u kunt volgen bij onze avondschool leert u het kappersvak op een leuke en eenvoudige manier zonder al te uitgebreide theorie. In deze opleiding staan de basisprincipes van het vak centraal. Deze avond kappersopleiding is dan ook bedoeld voor eenieder die nog geen ervaring heeft in het kappersvak. Wilt u na deze avondopleiding tot kapper nog meer leren over het kappersvak, dan kunt u bij onze kappersschool verder met de opleiding Level 2 Allround Hair Performer.Vervolg op de kappersopleiding, te volgen in de avond

Heeft u de opleiding Level 1 Hair Performer met succes voltooid? Dan is het mogelijk om uzelf verder te specialiseren middels de Level 2 Allround Hair Performer opleiding. Hierbij wordt dieper ingegaan op speciale technieken, waaronder snijden, het bewerken van lang haar en verschillende verftechnieken.

Interesse in het volgen van de avondopleiding tot kapper en u komt uit de regio Den Haag, Westland of regio Rotterdam?

Ziet u het wel zitten om de avondschool opleiding tot kapper te volgen bij Kappersacademie Hair Point? Schrijf uzelf dan direct in middels het inschrijfformulier dat u kunt downloaden op onze website. Indien u ons graag nog wat wilt vragen over de kappersopleiding die te volgen is in de avond, bent u altijd welkom om ons even te bellen. Dit doet u via nummer 070 – 346 57 08. Wij helpen u met plezier verder.