Algemeen

Workshops visagie

Naast het veelzijdige aanbod kappersopleidingen en workshops, bestaat bij Kappersacademie Hair Point ook de mogelijkheid om visagie workshops te volgen.

De avondworkshops visagie worden verzorgd door make-up artist Marcel Alberti. Jarenlang was hij hoofd pruiken & make-up bij Joop v.d. Ende Theaterproducties.

Naast zijn passie make-up en styling voor theater- en musicalproducties (hij heeft meegewerkt aan o.a. Evita, The Lion King, Cats en Joseph), verzorgd hij regelmatig de ‘looks’ van bekende modeontwerpers en acteurs. Met zijn eigen entertainmentbureau bedenkt hij voor talloze evenementen de styling van de performers en hostesses.

De ervaringen en kennis van Marcel Alberti staan tijdens de workshops visagie centraal, waardoor het vak visagie nog meer gaat leven.

Voor de visagieworkshops dient u in het bezit te zijn van professionele materialen, welke door Hair Point worden verzorgd. Bij onze Beautyshop aan de Laan van Wateringseveld 706 in Den Haag is het mogelijk om het materialenpakket aan te vullen of uit te breiden.
Voor alle visagieworkshops geldt dat de lesgroepen uit maximaal 12 cursisten bestaan. Tevens bestaat de mogelijkheid om stage te lopen (op vrijwillige basis) om ervaring op te doen, denk bijvoorbeeld aan beurzen, reclame-, televisie-, promotie- en showwerk.

De visagieworkshops vinden alleen plaats op de locatie Laan van Wateringse Veld 704 in Den Haag op de maandagavond van 19:30 tot 22:00 uur.