DAGOPLEIDING BEAUTY ARTIST

ALLROUND KAPPER
BOL-opleiding / 3 jaar
MBO niveau 3 Haarstylist Dame & Heer + Ondernemend Kapper

Nieuw & uniek, afstuderen als allround professional in het kappersvak.
Hair Point maakt het mogelijk!

VOLG 2 ERKENDE MBO 3 OPLEIDINGEN GELIJKTIJDIG!
HAIR POINT IS DE ENIGE ACADEMIE IN DEN HAAG DIE DIT MOGELIJK MAAKT

Wil jij de meest gewilde allround professional worden in het kappersvak? Bij Kappersacademie Hair Point is het mogelijk een erkende allround beroepsopleiding Haarstylist Dame én Heer te volgen op MBO niveau 3.

Wil jij de meest gewilde allround professional worden in het kappersvak? Bij Kappersacademie Hair Point is het mogelijk een erkende allround beroepsopleiding Haarstylist Dame én Heer te volgen op MBO niveau 3.

In 3 jaar leren we jou het volledige kappersvak aangevuld met extra vak gerelateerde diploma’s en certificaten. Het kappersvak staat centraal, maar door de toevoeging van vakken als imagestyling, klantcontact & verkoop, barbier, visagie, nagelstyling, hairextensions en ondernemersvaardigheden volg je een gevarieerd lesprogramma.

Volg erkende

We laten je kennis maken met de show- & modewereld door je mee te nemen naar projecten en opdrachten door het hele land. Backstage, op het podium of in de zaal, jij kunt er bij zijn! Wij werken met kleine klassen waardoor je intensief wordt begeleid door een enthousiast docententeam.

EXTRA:
Visagie, Nagelstyling en Ondernemersvaardigheden
Man met baard die vrouw maskeert

Een mbo-opleiding bestaat uit een kwalificatie en een of meer keuzedelen. Het keuzedeel is een verrijking van de kwalificatie. Hiermee kun je je vakmanschap verbreden of verdiepen. Het keuzedeel is een verplicht onderdeel binnen de mbo-opleiding.

Handschoen nagellak

Het vak visagie start met de geschiedenis van de make-up. Hierna wordt al snel begonnen met de praktijk. De docent laat je eerst kennis maken met alle onderdelen van het gezicht. Zodra de basis is gelegd, kan er gestart worden met het ‘heftige’ werk. Van ‘ouder maken’, ‘zwart/wit make-up’ en ‘grime’ tot ‘drag queen’ make-up, alles komt aan bod.

Tijdens het vak nagelstyling staan de onderdelen acrylnagels, gelnagels en nail art & design centraal.

KIES JE VOOR BEAUTY ARTIST,
DAN KIES JE VOOR VARIATIE!

• Kleine klassen, geen lesuitval, optimale aandacht.

• Snelste en meest uitgebreide opleiding tot Allround Kapper.

• Jij volgt 2 erkende MBO 3 opleidingen gelijktijdig. Hair Point is de enige academie in Den Haag die dit mogelijk maakt.

• Je gaat 3 dagen in de week naar school en je loopt minimaal 1 dag stage bij een erkende kapsalon tegen vergoeding

• Creatief, gevarieerd en intensief lesprogramma: 90% praktijk / 10% theorie / Nederlands / rekenen / loopbaan & burgerschap.

• Door eigen schoolsalon wordt onder intensieve praktijkbegeleiding getraind op modellen zodat er, na behalen van het diploma, volledig zelfstandig gewerkt kan worden.

• Tijdens de opleiding zal de student een portfolio bijhouden en meerdere Proeves van bekwaamheid afleggen.

• Kappersacademie Hair Point is een door het Ministerie van OCW erkend opleidingsinstituut. Studenten van 18 jaar en ouder komen in aanmerking voor studiefinanciering. Ouders van kinderen jonger dan 18 jaar kunnen in aanmerking komen voor het kindgebonden budget. Op de website van de Belastingdienst kun je via een proefberekening eenvoudig zien of je voldoet aan de voorwaarden om kindgebonden budget te ontvangen.

• Je hebt recht op het studentenreisproduct (OV-jaarkaart). Per 1 januari 2017 hebben ook studenten jonger dan 18 jaar die een voltijdopleiding (BOL) aan het MBO volgen recht op het studentenreisproduct.

• In 2 jaar word je opgeleid tot Allround Kapper die alle voorkomende behandelingen bij zowel dames als heren zelfstandig kan uitvoeren, zoals permanenten, knippen, föhnen, vlechten, opsteken, watergolven, snijden, kleuren van het haar, scheren van het gezicht en knippen van een baard.

• Wij staan garant voor de kwaliteit van onze opleidingen en methoden. Ben jij die teamplayer, dan bieden wij 100% diplomagarantie.

Mensen

ERKENDE MBO-OPLEIDING
NIVEAU 3 HAARSTYLIST DAME & HEER + ONDERNEMEND KAPPER

DUUR

3 jaar

LESTIJDEN

09:00 tot 16:00 uur

LESLOCATIE

Laan van Wateringseveld 704 | 2548 CN | Den Haag

INSCHRIJFGELD

€ 50,00

TOTALE ONDERWIJSBRIJDRAGE

€ 9.900,00

TE VOLDOEN IN

36 maandelijkse termijnen á € 275,00

MATERIALENPAKKET 1E JAAR

€ 1.185,00

MATERIALENPAKKET 2E JAAR

€ 585,00

MATERIALENPAKKET 3E JAAR

€ 315,00
Inclusief het (digitale) theoriepakket Lespas & 4 kledingsets

VOOROPLEIDING

Minimaal VMBO-diploma basisgerichte leerweg
Geen specifiek vakkenpakket vereist

LEEFTIJD

Maximaal 21 jaar

STARTDATUM

2024

Meisje met lang haar
De onderwijsbijdrage wordt in 36 maandelijkse termijnen van € 275,00 afgeschreven van het door u opgegeven rekeningnummer.

Examenkosten zijn niet in de onderwijsbijdrage inbegrepen. De kosten voor het materialenpakket dienen voorafgaand aan de start van de opleiding volledig te zijn voldaan.

Theorie-examen

€ 37,50 per onderdeel (8 onderdelen)

Proeve 1

€ 160,00

Proeve 2

€ 160,00

Proeve 3

€ 110,00

Proeve 4

N.V.T.

Proeve 5

€ 110,00

Proeve 6

€ 110,00

Klik hier voor het online vragenformulier.

DOWNLOAD INSCHRIJFFORMULIER HAIR POINT
PRIJSWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN

Prijswijzigingen voorbehouden