HAIR POINT STAAT VOOR JOU KLAAR!            

Onze deuren staan altijd voor jou open!   

Kappersacademie Hair Point zet in maart 2022 de deuren weer open voor de jaarlijkse Open dag op de locatie Laan van Wateringse Veld 704 in Den Haag. Een team van studenten en docenten staat voor jou klaar! Rondleiding door de school, meedoen aan workshops, informatief gesprek met een docent en je vragen stellen aan de studenten van Hair Point. Het is allemaal mogelijk.

Komt donderdag 10 maart 2022 voor jou niet uit? Geen probleem! Het is altijd mogelijk om op afspraak een kijkje bij ons te nemen, de academie te bezichtigen en informatie te verkrijgen. Wij vinden het belangrijk dat iedere geïnteresseerde een goed en duidelijk beeld krijgt van de opleidingen die wij bieden. Stuur een e-mail naar Janice@Hair-Point.nl en laat mij weten wanneer het jou en eventueel je ouders goed uitkomt om langs te komen.

Zowel telefonisch contact als een persoonlijk gesprek op locatie behoort tot de mogelijkheden. Stuur een mail met je voorkeuren en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Tot snel!

Janice Rijgersberg – Van der Bijl
Onderwijscoördinator
070 – 359 86 00

Wij zijn op zoek naar jou!
Ben jij ook op zoek naar ons?