02 juli, 2017 | -
Terug naar alle evenementen
Hair Point on stage 2017

Eindejaarsshow | thema: Let’s do it!

Op zondag 2 juli 2017 presenteerden de studenten van Kappersacademie Hair Point hun talenten in een spetterende themashow. Het podium van De Broodfabriek gelegen aan de Volmerlaan in Rijswijk werd vrijgemaakt voor alle studenten van de academie. Tijdens deze Total Beauty Show bestaande uit zeven verschillende thema’s lieten alle klassen van Kappersacademie Hair Point zien wat zij tijdens de opleiding hebben geleerd.

Voor het 8e jaar beëindigde Kappersacademie Hair Point het schooljaar met een spectaculaire themashow. De studenten van Hair Point zijn niet alleen bekwaam in het kappersvak, maar ook in de vak gerelateerde onderdelen visagie en nagelstyling. Voeg deze onderdelen samen, koppel er een thema aan en geef de studenten de vrijheid om hun creativiteit en vaardigheden ook eens aan de buitenwereld te presenteren. Op zondag 2 juli 2017 hebben zij laten zien wat zij in huis hebben.

De show was verdeeld in verschillende niveaus met verschillende thema’s. Alle thema’s hadden als uitgangspunt ‘Let’s do it!’. Iedere klas heeft hier een eigen invulling aan gegeven: Let’s dance!, Let’s go out!, Let’s play a game!, Let’s go shopping!, Let’s go back to the future!’, Let’s rock!, Let’s go to a festival!. Iedere student moest op eigen creatieve wijze het thema vertalen op een model. Alles mocht zolang het thema maar tot uiting kwam. Een vakkundige jury heeft de creaties van de studenten beoordeeld en per thema beloond met fantastische prijzen.

We kunnen weer terugkijken op een fantastische dag met geweldige creaties. Het docententeam van Hair Point bedankt alle leerlingen voor de fantastische inzet, creativiteit en uren werk die ze hebben gestoken in dit project! Tot volgend jaar.