WELKOM BIJ

Hair point

Wil jij een opleiding volgen? Dan kies je toch gelijk voor de beste!
100 Diploma Garantie
Avondopleiding Level 2 Allround Hair Performer

ERKENDE OPLEIDINGEN
GEKNIPT VOOR JOU!

OVER ONS

Kappersacademie Hair Point is de bekendste particuliere onderwijsinstelling in Den Haag en omstreken. Hair Point bestaat uit een team enthousiaste docenten met passie voor het vak en aandacht voor de student. Overweeg jij om een opleiding te gaan volgen in de uiterlijke verzorging en wil jij de beste worden? Laat het team van Hair Point je dan hierbij helpen! Wij bieden erkende dagopleidingen op MBO niveau 3. De opleiding Haarstylist Dame / Haarstylist Heer is het uitgangspunt, de specialisatierichting bepaal jij zelf.

Ligt je interesse meer bij de onderdelen barbier, imagestyling, klantcontact & verkoop en ondernemersvaardigheden, kies dan voor de opleiding Allround Kapper. Of zijn het juiste de vakken visagie, nagelstyling, imagestyling, evenementen, klantcontact & verkoop en ondernemersvaardigheden die jouw aandacht trekken? Dan is het voor de hand liggend dat je kiest voor de specialisatie Beauty Artist. Welke keuze je ook maakt, als je kiest voor Kappersacademie Hair Point dan kies je ook voor onderwijs op maat, persoonlijke aandacht en de beste kans van slagen.

EEN OPLEIDING
VOLGEN

KAPPERSGROOTHANDEL
EN BEAUTYSHOP

UW HAAR LATEN
VERZORGEN
Ons Team

CURSUS- / TRAININGSAANBOD 2023

Bijblijven in ons vakgebied is een must! Daarom presenteert Hair Point in 2023 een gevarieerd en interessant aanbod aan trainingen en workshops. Of het nu gaat om de nieuwste trends, het perfectioneren van skills en technieken of weer even het opfrissen van je kennis, het team van Hair Point staat voor je klaar.

Heb je een specifieke wens of voorkeur, laat het ons weten.
We denken graag met je mee!

DAGOPLEIDING BOL
ALLROUND KAPPER

HAARSTYLIST DAME & HEER – ONDERNEMEND KAPPER

Wil jij de meest gewilde allround professional worden in het kappersvak? Bij Kappersacademie Hair Point is het mogelijk een erkende allround beroepsopleiding Haarstylist Dame én Heer te volgen op MBO niveau 3. In 2 jaar leren we jou het volledige kappersvak aangevuld met extra vak gerelateerde diploma’s en certificaten.
Hoe kun jij de beste worden
Aandacht voor je kind

DAGOPLEIDING BOL
BEAUTY ARTIST

HAARSTYLIST DAME & HEER – ONDERNEMEND KAPPER

We maken niet alleen een TOP kapper van je, maar laten je ook kennis maken met de show- & evenementenwereld door je mee te nemen naar projecten en opdrachten door het hele land! Backstage, op het podium of in de zaal, jij kunt er bij zijn!

DAGOPLEIDING BBL 
BARBIER

HAARSTYLIST HEER – ONDERNEMEND KAPPER

Toekomstige herenkappers, wij bieden jou de meest complete én erkende opleiding in dit mooie vak. Bovendien word je opgeleid tot barbier. Dat betekent dat het herenvak voor jou geen geheimen meer bezit. Alle aspecten en vaardigheden worden jou aangeleerd. Denk o.a. aan scheren, faden en het bewerken van baarden en snorren.
Hoe kun jij de beste worden

LAATSTE NIEUWS

OPEN DAG 10 MAART 2022

OPEN DAG 10 MAART 2022

HAIR POINT STAAT VOOR JOU KLAAR!            Onze deuren staan altijd voor jou open!   Kappersacademie Hair Point zet...

Lees meer
BROCHURE AANVRAGEN
INTAKEGESPREK AANVRAGEN

PERSOONLIJK CONTACT / RONDLEIDING

DIRECT INSCHRIJVEN