Home page

Kappersacademie Hair Point is de bekendste particuliere onderwijsinstelling in Den Haag en omstreken. Hair Point bestaat uit een team enthousiaste docenten met passie voor het vak en aandacht voor de student. Overweeg jij om een opleiding te gaan volgen in de uiterlijke verzorging en wil jij de beste worden? Laat het team van Hair Point je dan hierbij helpen! Wij bieden erkende dagopleidingen op MBO niveau 3. De opleiding Kapper/Allround Kapper is het uitgangspunt, de specialisatierichting bepaal jij zelf. Ligt je interesse bij de onderdelen barbier of black & mixed hair, kies dan voor de opleiding Hairdresser for all. Of zijn het juist de vakken visagie, nagelstyling, ondernemersvaardigheden en evenementen die jouw aandacht trekken? Dan is het voor de hand liggend dat je kiest voor de specialisatie Beauty Artist. Welke keuze je ook maakt, als je kiest voor Kappersacademie Hair Point dan kies je ook voor onderwijs op maat, persoonlijke aandacht en de beste kans van slagen.

DAGOPLEIDING KAPPER /
ALLROUND KAPPER

Specialisatie beauty artist

Uitgebreid met Visagie & Nagelstyling
Wil jij een allround professional worden in het kappersvak?


We maken niet alleen een TOP kapper van je, maar laten je ook kennis maken met de show- & evenementenwereld door je mee te nemen naar projecten en opdrachten door het hele land! Backstage, op het podium, of in de zaal, jij kunt er bij zijn!
Waarom kiezen voor particulier onderwijs

Het particulier onderwijs maakt momenteel een opmars in Nederland. Particulier onderwijs is onderwijs dat niet door de overheid wordt betaald.

Uw voordelen
 • Onderwijs op maat
 • Kleine klassen
 • Persoonlijke aandacht
 • Korte lijnen
 • Duidelijkheid
 • Structuur
 • Beste slagingskans
 • Betaalbaar particulier onderwijs

dagopleiding kapper /
allround kapper

Specialisatie Hairdresser for all

Uitgebreid met Barbier & Black/mixed hair
Wil jij het allround kappersvak combineren met iets extra’s?


We maken niet alleen een TOP kapper van je, maar leren je ook alle ins en outs over het allround kappersvak met als extra touch een kennismaking met de keuzedelen Barbier en Black & Mixed hair.
LEES MEER…

Hair Point staat – ook in deze tijd – voor jou klaar!

Onze deuren blijven voor je openstaan!

We hadden graag een Open dag georganiseerd waarbij alles mogelijk is; rondleiding met een student van Hair Point, kennismaken met het docententeam, meedoen met een workshop, de sfeer proeven bij misschien wel je toekomstige vervolgopleiding. Het zit er op dit moment allemaal even niet in, althans… Toch is het mogelijk om op afspraak een kijkje bij ons te nemen, de academie te bezichtigen en informatie te verkrijgen. Wij vinden het belangrijk dat iedere geïnteresseerde een goed en duidelijk beeld krijgt van de opleidingen die wij bieden. Stuur een e-mail naar Janice@Hair-Point.nl en laat mij weten wanneer het jou en eventueel je ouders goed uitkomt om langs te komen.

Zowel telefonisch contact als een persoonlijk gesprek op locatie behoort tot de mogelijkheden. Stuur een mail met je voorkeuren en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Tot snel!

Janice Rijgersberg – Van der Bijl
Onderwijscoördinator
070 – 359 86 00

Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij ook op zoek naar ons?

EVENEMENTEN

LAASTSTE NIEUWS

Blijf altijd op de hoogte.

 • Leder jaar brengen de leerlingen van Hair Point een bezoek aan het hoofdkantoor van L’Oréal in Hoofddorp. De ochtend start met een ‘warming-up’ waarbij de leerlingen met behulp van oefeningen gewezen worden op een juiste lichaamshouding. Hierna volgt een presentatie over de geschiedenis van L’Oréal.

  08 juli, 2017

 • Heeft u altijd al eens uw haar willen laten verzorgen door de leerlingen van Kappersacademie Hair Point? U bent van harte welkom. Tegen gereduceerde tarieven en onder toeziend van een ervaren docent wordt iedere gewenste behandeling uitgevoerd. Vergeet u vooraf niet telefonisch een afspraak te maken, want zoals u ziet… Het is altijd lekker druk in de schoolsalon van Hair Point!

  08 juli, 2017

 • In januari staan de deuren van Kappersacademie Hair Point weer open voor de jaarlijkse Open Dag. Tijdens deze dagen bestaat de mogelijkheid de school te bekijken, de sfeer te proeven, diverse demonstraties bij te wonen, te praten met leerlingen van onze academie en niet onbelangrijk, al je vragen te stellen aan misschien wel je toekomstige docent.

  08 juli, 2017